Locuri de muncă în școli și primării din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Posturile scoase la concurs sunt în școli și primării.

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I M.  Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 1, Dorohoi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: administrator patrimoniu (0,50 normă); îngrijitor clădiri (1,50 normă); bucătăreasă (0,50 normă). Vezi aici conditiile!

Unitatea administrativ-teritorială – Municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale, de execuție, temporar vacante, de magaziner la Compartimentul administrativ. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Cândești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat tr. I, , la Compartimentul transporturi drumuri și poduri. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Ipotești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *