Descinderi ale polițiștilor la mai multe societăți de dezmembrări auto din Botoșani. Acțiunea a vizat și prevenirea furturilor de autovehicule

În perioada 14-16 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor rutieri, au acționat, pe raza întregului județ,  pentru prevenirea și combaterea traficului internațional și furturilor de autovehicule, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 365 de persoane, verificate aproximativ 300 de autovehicule și 4 societăți de dezmembrări auto.

Totodată, aproximativ 200 de autovehicule au fost verificate în bazele de date, în vederea stabilirii existenței semnalărilor cu privire la acestea.

În urma nereguliulor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.000 de lei și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 5 permise de conducere”, a precizat Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *