Cum s-a produs accidentul de la Săveni, în care au fost implicate două șoferițe de 19 ani

Accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică, de la Săveni, în care au fost implicate două șoferițe de 19 ani, a fost provocat din cauza unei neacordări de prioritate Potrivit Poliției, una dintre șoferițe, aflată la volanul unui Volkswagen, se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, dinspre Chișcăreni, localitatea sa de domiciliu, spre centrul orașului Săveni. Ajunsă la intersecția cu strada Independenței, aceasta nu a acordat prioritate unei alte mașini, tot Volkswagen, cu numere de București, care circula regulamentar, dinspre Primărie spre Centrul Cultural din Săveni.

În urma impactului, ambele șoferițe au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele suferind mai multe traumatisme și fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

Citește și:

VIDEO & FOTO Accident grav în județul Botoșani! Două tinere au fost rănite după impactul dintre două mașini

One thought on “Cum s-a produs accidentul de la Săveni, în care au fost implicate două șoferițe de 19 ani

  1. Cum adică circulara regulamentar mașina cu numere de București? Mașina aceea avea 110 km la ora, nu este regulamentar, plus ca era în depășite pe contrasens,depășirea unei coloane, depășirea pe trecerea de pietoni, depășirea în intersecție, plus alte chestii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *