O femeie a furat 130.000 de lei de la afaceristul care a lăsat-o însărcinată, pentru a se răzbuna

Foto: Replica Online

Telenovelă de Tulcea! O femeie a fost condamnată după ce a furat 130.000 de lei de la un afacerist, care ar fi lăsat-o însărcinată, pentru a face avort. Suma de bani a fost sustrasă din seiful omului de afaceri, în timp ce acesta dormea. Dumitrița Rusu a fost condamnată la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Sentința a fost dată de Judecătoria Tulcea, pe 7 octombrie 2022 și nu este definitivă. Femeia este acuzată că a furat 130.000 de lei de la un om de afaceri din Tulcea, pentru a se răzbuna, scrie replicaonline.ro.

Potrivit rechizitoriului, cei doi au avut o relație amoroasă cu șase luni în urmă, în urma căreia femeia a rămas însărcinată. Cu toate că aceasta a decis să avorteze, afaceristul, chiar dacă a fost de acord, nu a ajutat-o cu nimic. Șansa de a se răzbuna a venit pentru Dumitrița Rusu atunci când omul de afaceri a invitat-o la el acasă.După ce a băut cu acesta un pahar de vin, femeia a profitat de faptul că bărbatul a adormit,  i-a luat acestuia cheile a descuiat seiful, a luat mai multe teancuri cu bancnote, le-a așezat într-un dulap aflat în imediata apropiere a seifului, mai exact sub o chiuvetă, după care a revenit în sufragerie. Apoi s-a reîntors la seif, a mai luat alte teancuri cu bancnote, punându-le în îmbrăcăminte, în timp ce păgubitul dormea în continuare.Suspecta a ieşit apoi pe hol, a coborât la parter, având banii asupra ei şi cheile. A încercat să descuie poarta pentru a ajunge în stradă, nu a reuşit, a lăsat cheile pe pervazul unei ferestre aflate la parterul clădirii, a sărit gardul, și a fugit.

Instanța a constatat că, pe parcursul urmăririi penale, inculpata a recunoscut săvârșirea faptei ce face obiectul cauzei, dar a refuzat să dea informații cu privire la participarea altor persoane care ar fi ajutat-o cu sfaturi sau informații sau care ar fi beneficiat de parte din sumele de bani sustrase de către acesta. De asemenea, a încercat să minimalizeze cuantumul sumei de bani pe care o furase. A declarat  că a plătit niște datorii unor persoane pe care nu le mai cunoaște, arătând iniţial că a fost vorba de 50.000 de lei, revenind apoi și spunând că e vorba de 50.000 lei vechi (5 lei), că a cheltuit o parte din bani pe haine și alte achiziții, dar nu a putut prezentat nimic din aceste cumpărături și nici vreo dovadă a acestor achiziții. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea Dumitriței Rusu la 2 ani de închisoare, cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *