Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, cele mai multe posturi scoase la concurs fiind în școli.

Administrația Națională „Apele Române” – Exploatarea Complexă Stânca-Costești, Iași, Județul Iași organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de specialist în domeniul SSM – Compartimentul SSM.

Postul este cu locul de muncă la Nodul Hidrotehnic Stânca-Costești, județul Botoșani. Vezi aici conditiile!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de referent, cu studii superioare, grad profesional I, la Compartimentul literatură si teatru popular. Vezi aici conditiile!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consultant artistic, studii superioare, grad profesional I, la Compartiment Muzică. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 12, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de paznic. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Gheorghe Coman”, comuna Brăești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat – fochist. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 2 Tudor Vladimirescu-Albești, satul Tudor Vladimirescu, comuna Albești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de informatician – 0,5 normă. Vezi aici conditiile!

Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier juridic S, grad IA, la Compartimentul juridic. Vezi aici conditiile!

Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor I M. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *