FOTO Autocarul de la FC Botoșani ar fi fost implicat într-un accident rutier. Cinci persoane au fost rănite

Autocarul de la FC Botoșani ar fi fost implicat într-un accident rutier care a avut loc vineri, în județul Iași, potrivit bzi.ro. Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Războieni, din comuna Ion Neculce. Un microbuz care transporta pasageri s-a răsturnat pe carosabil după coliziunea cu un BMW, iar după impact ar fi fost agățat și autocarul celor de la echipa din Botoșani. Cinci persoane au fost rănite în accident.

Potrivit bzi.ro, autocarul de la FC Botoșani ar fi fost implicat în accidentul rutier. În urma impactului, autoturismul BMW a ieșit în afara părții carosabile. Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului.

„Accident rutier la Războieni lângă Tg. Frumos. Au fost implicate o dubă (cu 2 adulţi și 2 copii de origine ucraineană) și un autoturism (şofer). Au fost dirijate la caz un echipaj de prima ajutor Tg. Frumos, echipaj de prim ajutor Podu Iloaiei, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi, SAJ cu asistent, SAJ cu medic de la Tg. Frumos. EPA Tg. Frumos a preluat un băiat de 11 ani, S. R. SAJ tip b2 a preluat fetiţa de 6 ani, S.A., și mama care va însoţi copii. Au suferit contuzii minore şi sunt stabili hemodinamic”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

În autoutilitară erau 2 adulți și 2 copii, toți de naționalitate ucraineană, iar în autoturism 5 persoane implicate, conștiente, neîncarcerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *