Soția unui om de afaceri, condamnată după ce a fost prinsă beată la volan și cu amantul lângă ea

Soția unui om de afaceri, fost polițist, a fost condamnată după ce a fost prinsă beată la volan și cu amantul lângă ea. Este vorba despre soția unui fost polițist din județul Vaslui, care pe 13 noiembrie 2021 a fost prinsă când conducea pe DN 24 D, cu o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat (în jur de 1,54/1000 alcool în sânge). Pentru aceastã infractiune, a primit pe 12 octombrie si pedeapsa: un an închisoare cu suspendare. Femeia si-a bãnuit sotul cã a pus politistii rutieri sã o urmãreascã, acesta a precizat însã cã se aflã în plin proces de divort de mai bine de un an si nu comenteazã despre ce spune si ce face fosta sa nevastã, potrivit VremeaNouă.ro.

Ieri, instanta bârlãdeanã a postat pe site-ul Judecãtoriei Bârlad, sentinta datã fostei sotii. Femeia, care este în plin divort cu fostul politist, nu era singurã în masinã, ci cu un bãrbat, despre care gurile rele spun cã ar fi fost amantul ei. La vederea politistului de la rutierã, care a invitat-o sã sufle în alcooltest, se pare cã femeia s-a rãtoit la omul legii, acuzându-l cã „sotul meu te-a pus” si a încercat sã evite sã sufle în alcooltest. Tânãrul politist a fost ferm pe pozitie, asa cã femeia cu alcool în sânge s-a ales cu dosar penal!

 

Femeia de afaceri, condamnatã cu suspendare si la prestarea de muncã neremuneratã!

 

Iatã ce spunea anul trecut IPJ Vaslui, referitor la acest caz: „În data de 13 noiembrie, ora 17.17, politisti din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, aflati pe drumul national 24D, în municipiul Bârlad, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul Bucuresti, condus de cãtre o femeie de 38 de ani, din comuna Grivita, judetul Vaslui. Întrucât aceasta emana halenã alcoolicã, a fost testatã cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, conducãtoarea auto a fost condusã la Spitalul Municipal Bârlad în vederea recoltãrii de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de <<conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante>>”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pentru aceastã faptã, doveditã de politie si de procurorul de caz, instanta bârlãdeanã a dat sentinta: un an de zile cu suspendare! Iatã ce-a decis judecãtorul:

„Condamnã pe inculpata M. T. L, la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru sãvârsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. Suspendã executarea sub supraveghere a pedepsei închisorii de 1 an, stabilind un termen de supraveghere de 2(doi) ani. Impune inculpatei sã frecventeze un program de reintegrare socialã derulat de cãtre serviciul de probatiune sau organizat în colaborare cu institutii din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncã neremuneratã în folosul comunitãtii pe o perioadã de 60 de zile, fie la Primãria com. Grivita, jud.Vaslui, fie la Politia comunei Grivita, jud.Vaslui. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntatã astãzi, 12.10.2022, prin punerea solutiei la dispozitie prin mijlocirea grefei instantei”, scrie pe portalul Judecãtoriei Bârlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *