FOTO! Percheziții la domiciliul unui tânăr de 20 de ani, din Botoșani. Polițiștii au ridicat o armă

Polițiștii botoșăneni au răscolit, miercuri, locuința unui tânăr, acuzat de vătămare corporală, Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, în urma cercetărilor, a rezultat faptul că la data de 26 septembrie 2022, în timp ce acesta, se afla pe un teren agricol, din extravilanul localității Dângeni, individul de 20 de ani ar fi lovit victima, un tânăr, de 33 de ani, din aceeași localitate, cu un obiect contondent, provocându-i leziuni corporale care au necesitat îngrijire medicală.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Dângeni, aflat sub măsura controlului judiciar. În cadrul activităților desfășurate, la locația vizată, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza, printre care și o armă din categoria celor neletale, cu bile, fiind extinse cercetările și sub asepctul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *