Tragedie! Două fetițe nu mai au cui să-i spună „mamă”. Mihaela este plânsă de cei dragi şi prieteni

Un accident cumplit a distrus o familie din Medgidia. Două fetiţe nu mai au cui să-i spună mamă, după ce femeia care le-a dat viaţă s-a stins într-un morman de fiare. Mihaela este plânsă acum de familie şi de prieteni, care nu-şi pot reveni din şoc. O fire zâmbitoare, harnică şi cu poftă de viaţă, aşa o descriu toţi cei care au cunoscut-o. Mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare, scrie Dobrogeatv.ro.

Tragedia a avut loc în această dimineaţă, pe DN 22C, în apropiere de intrarea în municipiul Medgidia. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în această dimineaţă, în jurul orei 04:00, la un accident ce a avut loc la ieșire din Medgidia. La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SAJ, o autospecială de stingere incendii, polițiști rutieri și jandarmi.

Potrivit IPJ Constanța, ajunşi la fața locului, oamenii legii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de o femeie, de 37 de ani, respectiv un bărbat, de 37 de ani.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto, care ulterior a decedat, la spital. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit tvalphamedia.ro, se pare că șoferița aflată la volanul unui Volkswagen Golf a ieșit din parcarea aflată pe DN 22C fără să se asigure și a fost lovită de un Audi A6 .Cele două femei aflate în maşină au primit primele îngrijiri medicale la fata locului, iar șoferița Golfului a fost transportată de urgență la Spitalul din Medgidia, unde din păcate a decedat. Era mama a doi copii.

Lacrimi amare după moartea Mihaelei

„Dumnezeu sa te ierte, condoleanțe familiei sa treacă peste aceasta grea încercare..ieri am avut parte de ultimul salut vecina din partea ta”

„Dumnezeu sa te ierte, Miha suflet bun!Viata este prea dura uneori, mi-a luat cea mai buna prietena”

„Dumnezeu să te ierte Mihaela, de necrezut așa ceva! Condoleanțe familiei!”

„Dumnezeu să te odihnească, Mihaela! Prea tânără și prea devreme ai plecat…”

„Off,Dumnezeu sa o odihnească!Păcat de tinerețea ei….Condoleanțe familiei….si multa,multa putere celor din familie…..”

„Mihaa, de ce? AM FOST LANGA TINE PANA LA ULTIMA SUFLARE, vorbeam singura și-ti spuneam ca poti ,esti puternica, dar n ai mai putut sa lupti. DUMNEZEU SA TE IERTE,SCUMPA MEA! Nu te voi uita niciodata! O sa astept mereu si mereu mesajul de la tine cu “hai la cafea”, “ hai trezeste te sa bem cafeaua”

„Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească…… Tot timpul avea ceva de făcut.Păcat…. a plecat prea devreme.Putere celor ce a rămas sa treacă peste necazul produs”

„Sincere condoleanțe!Era “sufletul blocului”, mereu vesela și zâmbitoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *