A fost semnat Contractul de Servicii pentru „Finalizarea Serviciilor de Asistenţă Tehnică pentru Managementul Proiectului şi Supervizarea Lucrărilor din cadrul Proiectului Major Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurarea apelor uzate în judeţul Botoşani – BT-CS-05”

In scopul asigurării continuităţii serviciilor de Asistenţă Tehnică pentru Proiectarea şi Managementul Proiectului şi Supervizare, până la finalizarea Contractului de Lucrări: Extinderea rețelelor de canalizare în aglomerarea Vorona – Continuare lucrări – BT-CL-08 C aflat in prezent în derulare, în data de 30.09.2022 a fost semnat Contractul de Servicii: „Finalizarea Serviciilor de Asistenţă Tehnică pentru Managementul Proiectului şi Supervizarea Lucrărilor din cadrul Proiectului Major: Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare-epurarea apelor uzate în judeţul Botoşani –  BT-CS-05”.

Contractul a fost încheiat intre S.C. NOVA APASERV S.A. Botoşani, în calitate de Autoritate Contractantă şi firma de consultanţă câştigătoare Asocierea Romair Consulting SRL- SC Romair Engineering SRL., în calitate de Prestator. Prin intermediul acestuia se va realiza:

  • Coordonarea evoluţiei Contractului de Lucrari Extinderea rețelelor de canalizare in aglomerarea Vorona – Continuare lucrări – BT-CL-08 C;
  • Asigurarea Asistenței Tehnice pentru procedurile şi documentele specifice închiderii Proiectului Major: Fazarea proiectului extinderea şi modernizarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare – epurarea apelor uzate în judeţul BotoşaniProiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructura Mare

Valoarea Contractului semnat este de 1.898.500 lei, iar termenul limită pentru finalizarea acestuia este luna august 2028.

Finanţarea Contractului de Servicii este asigurată prin Contractul de Finantare nr. 9/15.12.2016, încheiat între MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE şi Societatea Comercială Nova Apaserv S.A.

Noul Contract de Servicii constituie un suport semnificativ în finalizarea cu succes a ultimei componente de lucrări din cadrul Proiectului Major, aflată în prezent în derulare şi a Proiectului Major în ansamblul său, materializându-se prin realizarea unui sistem modernizat de alimentare cu apă şi canalizare şi prin îmbunătățirea accesului la infrastructura de apă şi apă uzată, în aria deservită de către Operatorul Regional.

Vezi aici anuntul integral transmis de societatea Nova Apaserv Botosani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *