Cinci tipuri de lenjerie intimă care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

Oricărei femei îi place să fie admirată, să se facă plăcută și să se impună prin personalitatea sa. Femeile adoră să se simtă unice, speciale, iar pentru aceasta sunt mai multe puncte care trebuie avute în vedere. În primul rând, e vorba despre atitudine, apoi despre stilul fiecărei doamne sau domnișoare, modul în care își alege îmbrăcămintea, modul în care o poartă, dar felul oricărei reprezentante a sexului frumos de a se îngriji. O manichiură bine făcută, o coafură perfectă, un machiaj deosebit sunt doar câteva dintre lucrurile la care orice femeie trebuie să fie atentă.

Foarte important este însă și parfumul pe care îl alege o femeie. De câte ori nu s-a întâmplat să trecem pe lângă cineva, iar parfumul emanat să ne amintească de persoana respectivă pe tot parcursul vieții? Fiecare notă de parfum trebuie să ne reprezinte pe noi ca oameni și tocmai de aceea este important să ne cunoaștem pe noi înșine foarte bine și să alegem un parfum care să ne contureze look-ul ideal.

Lenjeria pe care o poartă spune multe despre personalitatea unei femei. Spre exemplu, o femeie sigură pe ea, sexy, provocatoare va alege întotdeauna o lenjerie fină, din satin ori dantelă de la Victrias Secret.

  1. Corsetul


Corsetul este unul dintre cele mai importante accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Sunt foarte potrivit în special pentru doamnele sau domnișoarele care vor să își scoată în evidență talia.

  1. Sutienul cu push-up

Este ideal pentru femeile care nu au un bust foarte generos, dar vor să scoată în evidență fermitatea acestuia.

  1. Chilotul cu talie înaltă

Este perfect atunci când alegi o ținută elegantă, business, cu o fustă cu talie înaltă ori cu un pantalon asemănător, dintr-un material fin, subțire.

  1. Setul din dantelă


Aceste articole sunt feminine și seducătoare. Nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Setul din dantelă este ideal atunci când mergi la o întâlnire amoroasă.

  1. Lenjerie din satin

Cade ușor pe piele, mângâind parcă trupul unei femei. Pe lângă aspectul sexy, acest tip de lenjerie este și foarte comod.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *