Campanie inedită a unui preot din Botoșani. Cu un leu poți ajuta un nevoiaș

Un preot din județul Botoșani a lansat o campanie inedită pentru ajutorarea sărmanilor:  ,,Hrană, educație, cultură!”.  Părintele Cornel Coțovanu de la Asociația social – creştină ,,Sfântul Ioan Iacob de la Crăiniceni” demarează, pe data de 14 Octombrie 2022, campania ,,Hrană, educație, cultură!” pentru a colecta fonduri în vederea susținerii celor 3 proiecte.

1. ,,Hrană caldă” – în cadrul acestui proiect, se asigură hrană caldă, distribuită la domiciliu, pentru 100 de persoane, de luni până vineri, în 12 sate din nordul jud. Botoșani. Hrana este primită de persoane fără venit, familii numeroase aflate în dificultate, dar și persoane cu handicap care nu își pot găti hrana zilnică.

2. Educație – proiectul educațional are în vedere acordarea de burse pentru copii orfani, copii proveniți din familii monoparentale sau din familii cu dificultăți financiare, asigurarea de ghiozdane și rechizite pentru copii din familiile defavorizate.

3. Cultură – în cadrul acestui proiect, voluntarii asociației, membri ai caravanei ,,Înflorește unde ai fost sădit!” își propun să meargă în mijlocul comunităților, în special în comunitățile defavorizate, desfășurând diverse activități culturale: ateliere de lucru precum confecționarea de metanii și cruciulițe, confecționarea de obiecte artizanale, șezători în cadrul cărora sunt promovate tradiția, istoria și poezia românească, cursuri de prim ajutor. Se organizează conferințe pe diferite teme cu invitați, specialiști în tema conferinței, Cine poate să participe la campania strângerii de fonduri ,, Hrană, educație, cultură!” ? Oricine poate fi partenerul nostru de fapte bune. Cei care doresc, pot să ne contacteze la nr. de telefon: 0740482535 pentru a intra în posesia unei cutii pentru donații.

„Ne dorim ca prin aceste proiecte, să aducem speranță și bucurie în familiile unde ele lipsesc. Nădăjduim ca cei binecuvântați de Dumnezeu cu belșug, să înțelegă că, un mic dar din partea lor înseamnă o bucurie mare pentru cei aflați în lipsuri. De aceea, motto-ul Campaniei ,,Hrană, educație, cultură!” este: ,,1 LEU mare cât ♥ ta!”, spune preotul.

Cutia de donații poate fi amplasată: acasă – unde membrii familiei pot pune în ea micul lor dar atunci când au posibilitatea; în internate; la serviciu – unde vă puteți motiva colegii să devină și ei partenerii noștri de fapte bune; în centrele comerciale sau la agenții economici care vor dori să devină partenerii noștri de fapte bune.

Cont lei Banca Transilvania Botoșani: RO34 BTRL RON CRT 0610 686 601
Cont euro Banca Transilvania Botoșani: RO81 BTRL EUR CRT 0610 686 601.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *