Apelul unui preot din Botoșani pentru salvarea unei tinere. „Haideți să arătăm de ce sunt în stare botoșănenii pentru a salva o viață”

Un preot din județul Botoșani face un apel către toți botoșănenii pentru salvarea unei tinere de 24 de ani, care are nevoie de masă trombocitară.

„Haideți să arătăm de ce sunt în stare voronenii și botoșănenii pentru a salva o viață”, este mesajul preotului din Vorona, Andrei Anușca.

Ioana Manuela Șorodoc este internată la Institutul Regional de Oncologie Iași. Are 24 de ani și a fost diagnosticată cu leucemie. Tânăra are nevoie de masă trombocitată, iar grupa sanguină ideală este A2Rh+, dar orice grupă este acceptată. Donatorul trebuie sa fi donat in ultimele 6-12 luni, de la ultima donare pana acum trebuie sa fi trecut mai mult de 30 zile. Cei care merg să doneze trebuie să precizeze numele tinerei.

Contact: 0755604426 Sorodoc Teodorina (mama), 0743928881 Sorodoc Ion (tata), 0742705339 Sorodoc Dragutu (fratele).

„Nu vă lăsați descurajați de condițiile mai stricte pentru donarea de trombocite. Este într-adevăr nevoie de niște vene mai evidente, deși nici ale mele nu sunt foarte proeminente. Însă, chiar dacă nu sunteți eligibil pt. donarea de trombocite, puteți totuși să donați sânge la modul clasic, la fel de util în salvarea vieții. Oferiți, așadar, un dar DIN INIMĂ, atât la propriu, cât și la figurat”, spune părintele.

Urgent! O tânără de 24 de ani din Botoșani este în stare gravă. Ioana are nevoie de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *