Un fast food din Botoșani a fost închis, iar altele au fost amendate în urma unor controale ale polițiștilor

Un fast food din Botoșani a fost închis, iar altele au fost amendate în urma unor controale ale polițiștilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 9 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitare Veterinară și pentru Siguranță Alimentelor și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor de evaziune fiscală și a actelor de comerț ilicit în domeniul producerii și comercializării de alimente de tip „fast-food”.

„În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 9 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 84.000 de lei, iar 2.800 de lei, reprezentând numerar nefiscalizat, au fost confiscați”, a precizat Nenișcu.

One thought on “Un fast food din Botoșani a fost închis, iar altele au fost amendate în urma unor controale ale polițiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *