FOTO! Polițiștii botoșăneni, razii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile din municipiu, dar și în cluburi. Zeci de amenzi date

Polițiștii botoșăneni au fost prezenți, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe străzile din municipiu, dar și în localurile publice în care se formează aglomerări de persoane, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Totodată, polițiștii rutieri au acționat pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză consumul de alcool sau de substanțe psihoactive.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 600 de persoane și controlate 170 de autovehicule. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au reținut 8 permise de conducere. La activități au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, rutieră și acțiuni speciale, împreună cu jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *