O clădire ce aparține Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani va fi consolidată seismic și renovată

Clădirea care face obiectul investiției propuse a fi realizate prin proiectul „Renovare integrată prin consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii Secției VI Cronici a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani” este situată în strada Parcul Tineretului.

Consiliul Județean va depune un proiect pentru a beneficia de fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea totală eligibilă a proiectului este în cuantum de 3.446.441,3424 lei fără TVA,

Intervențiile propuse pentru renovarea energetică a clădirii vor conduce la o reducere a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire de 57,66% față de consumul anual specific de energie pentru încălzire înainte de renovare, precum și la o reducere a consumului total de energie primară de 42,91% față de nivelul înregistrat înaintea renovării. De asemenea, intervenția va conduce la reducerea emisiilor de CO2 cu 58,38% față de nivelul înregistrat înaintea intervenției de renovare energetică, susțin reprezentanții Consiliului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *