Cum a fost păcălit un bărbat în toată firea de o tânără de 22 de ani. El visa la o relație amoroasă

O tânără de 22 de ani a ajuns să fie ridicată de polițiștii din Iași după ce a tâlhărit un bărbat. Naiv din fire, acesta a crezut că va avea parte de o experiență frumoasă alături de cea care i-a făcut ochi dulci, dar visul frumos s-a transformat într-un coșmar, scrie bzi.ro.

O tânără în vârstă de 22 de ani a fost ridicată de polițiști după ce a tâlhărit un bărbat ce i-ar fi putut fi tată. Din câte se pare, Andreea Gangal se afla în zona gării când a observat un bărbat ce i-ar fi putut fi tată. Reporterii BZI au aflat că aceasta i-ar fi făcut ochi dulci și i-ar fi dat de înțeles că între ei ar putea să se petreacă lucruri. Sperând că se va iubi cu o „tinerică”, bărbatul s-a lăsat purtat de val, iar visul frumos s-a transformat într-un coșmar. Odată ajunsă într-o zonă mai ferită, aceasta l-a atacat și a reușit să-i fure câteva sute de lei.

Ca de fiecare dată, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale (BIC) au preluat cazul și au reușit, într-un timp extrem de scurt, să o identifice pe „diavoliță”.

„Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o tânără din județul Iași, bănuită de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, la data de 1 octombrie a anului curent, tânăra din orașul Podu Iloaiei i-ar fi sustras, prin acte de violență, 850 de lei unui bărbat, în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Iași. În baza probatoriului administrat în cauză, tânăra bănuită de comiterea faptei a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore și introdusă în arestul I.P.J. Iași. Cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 

Ieri, polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale (BIC) au prezentat-o pe Andreea Gangal cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis ca aceasta să fie arestată la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Ulterior, dacă se va dovedi că este vinovată de comiterea infracțiunii, tânăra riscă să stea ani întregi după gratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *