Investiție majoră! 10 străzi din municipiul Botoșani vor fi asfaltate

Nu puțin de zece străzi din municipiul Botoșani vor fi asfaltate, în cadrul unei investiții majore realizate de Primărie. Este vorba de strada Al. Humulesti, strada Tunari, strada Ion Creanga, strada Alexandru cel Bun, strada AT Laurian, strada Graniceri, strada Petru Maior, strada Furtunei, strada Vasile Conta și strada Baciului.

Aceste străzi au fost incluse în cvartalul I, iar valoarea totală a lucrărilor de reabilitare și modernizare se ridică la peste 13 milioane de lei.

Potrivit Primăriei Botoșani, care a lansat licitația pentru stabilirea firmei de construcții, „obiectivul specific al acestui proiect este reabilitarea și modernizarea a 4.480 ml străzi, amenajare trotuare și accese proprietăți, precum si realizarea de colectoare pluviale.

„Implementarea proiectului va duce la cresterea calitatii si atractivitatii infrastructurii rutiere, creșterea confortului și siguranței cetățenilor/ pietonilor și îmbunătățirea mediului înconjurator”, susțin reprezentanții municipalității.

6 thoughts on “Investiție majoră! 10 străzi din municipiul Botoșani vor fi asfaltate

  1. Am citit numele celor 10 strazi cu emotie,crezand ca voia citi si numele strazii Popauti,strada pe care locuiesc si eu,dar …dezamagire!In decembrie 2020,am vorbit telefonic din Madrid,cu noul primar ,pe atunci Cosmin Andrei,care mi’a spus si citez:”In 2021, nu vorbim de strada Popauti,dar spre sfarsitul toamnei lui 2022,veti avea asfalt si pe la poarta dvs”.Nu l’am mai deranjat de atunci ,dar ii amintrsc domnului primar Cosmin Andrei,ca sant mai putin de doua luni,pana cand se termina toamna.Spunea dnul Ioan Rotundu intr’un comentariu in Jurnalul de Botosani si Dorohoi,ca primarul Cosmin Andrei este un mincinos,la prima citire am ramas putin mirat,dar se pare ca domnul Ioan Rotundu are dreptate.Oare asa sa fie domnule primar Cosmin Andrei?

  2. La fel domnule Primar a-ti promis de strada VETERANILOR ,dar se pare ca promisiunea la D-voastră e doar un simplu cuvânt ELECTORAL

  3. Cetățean al acestui oraș care te-a votat ,dar voi PSD ul sunteți obișnuiți cu minciuna. spune:

    voi ați și crezut,el atunci va primi votul de la mine ,când într-adevăr voi vedea strada mea asfaltata,pe altele care au asfalt și pavele îl decopertează și schimbă pavelele in fiecare an,dar strada Cașin și Mușat Vodă,arată că acum 40 ani,de promisiuni și minciuni sunt satul peste gât,deci Cosmin Andrei vei primi voturile cetățenilor exact când va trece asfaltul pe la porțile noastre,suntem satul de minciuni și promisiuni.

  4. da strada Gheorghe Hasnas când o sai vină rândul. Sa asfaltat Tătarilor și nu sa putut coborâ câțiva metrii și în jos?.Noi nu suntem locuitori ai Botoșanilui oare? Noi nu plătim taxe? De ce Noi locuitorii acelei străzi trebue sa suportam praful și gropile numai pt ce? Ca acea stradă apare în acte asfaltată????chiar nu se verifica nimik!!!!

  5. Platitor de taxe si impozite .Nascuta pe str.alee Luizoaia care nu se face de atatia ani nimic .Va rog sa analizati cum mergem prin gropi si praf pa cand d-le primar Cozmin Andrei ? Va invit aici va vedeti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *