Fără nicio remușcare! Mama din Botoșani, care și-a lăsat fiica să fie violată de întreaga familie, a cerut să fie pusă în libertate

Foto: BizBrasov

Femeia din Unţeni, județul Botoșani, care acceptat ca fiica sa să fie violată de tată şi de trei fraţi ai săi a cerut magistraţilor să fie pusă în libertate. Botoşăneanca a contestat măsura arestării preventive pentru 30 de zile dispusă de Judecătoria Botoşani.

O mamă din Botoșani a fost arestată, luni, pentru că și-ar fi lăsat fiica să fie violată. Magistrații Judecătoriei Botoșani au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Nicoletei Toma, pentru complicitate la infracţiunea de agresiune sexuală în formă continuată, două infracţiuni de complicitate la infracţiunea de viol în formă continuată și trei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Botoșăneanca, în vârstă de 38 de ani, a săvârșit fapte de o gravitate extremă. Femeia ar fi determinat-o pe fiica sa minoră să accepte să fie agresată sexual de tatăl ei și să fie violată de frații mai mari, doar pentru a nu provoca scandal din partea soțului, dar și în schimbul unor sume de bani de la doi dintre fii.

Nicoleta Toma, din comuna Unțeni, a fost arestată în același dosar în care soțul său, Vasile Cornel Toma, de 41 de ani, dar și trei dintre fiii acesteia, respectiv Toma Constantin- Florin, în vârstă de 20 ani, Toma Ionuț, în vârstă de 19 ani, și Toma Ilie, în vârstă de 17 ani, au fost arestați pentru că ar fi agresat-o sexuală și ar fi violat-o, timp de mai mulți ani, pe fetiță.

One thought on “Fără nicio remușcare! Mama din Botoșani, care și-a lăsat fiica să fie violată de întreaga familie, a cerut să fie pusă în libertate

  1. tăiat scârbavnicul mădular, că pe vremea lui Cuza (ori când o fi fost)! Iar mama asta, deși nu i se poate spune mama, pedepsită in piata publica, la zid, cu pietre!In ce tara trăim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com