Peste 20 de mașini blocate, joi, de polițiștii locali, în municipiul Botoșani. Acțiunile vor fi intensificate

masini blocate botosaniPeste 20 de mașini au fost blocate în numai o zi de polițiștii locali, în municipiul Botoșani.

Joi, 6 octombrie, între orele 03.00 – 11.00, echipaje ale Serviciului Circulația pe Drumurile Publice, din cadrul Poliţiei Locale Botoşani, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale, în vederea fluidizării traficului rutier si pietonal, în ceea ce privește staționarea si parcarea autovehiculelor de transport mărfuri/bunuri și a celor de transport persoane pe raza municipiul.

În urma acțiunii a fost dispusă măsura complementară de imobilizare, prin blocarea roții, pentru un număr de 22 autovehicule, din care 20 au fost deblocate, au fost aplicate un număr de 20 sancțiuni contravenționale, 5 cu avertisment scris iar 15 cu amenda in valoare totală de 4.400 lei, urmând a fi aplicată sancțiunea corespunzătoare si pentru celelalte autovehicule, în momentul în care se va solicita deblocarea.

În următoarea perioadă vor fi intensificate astfel de acțiuni pentru descurajarea faptelor de nerespectare a legii în vigoare, transmite printr-un comunicat Poliția Locală Botoșani.

One thought on “Peste 20 de mașini blocate, joi, de polițiștii locali, în municipiul Botoșani. Acțiunile vor fi intensificate

  1. Pe strada VARNAV sunt foarte multe microbuze de marfa chiar și în parcarea locului de joacă pentru copii, un madtodont negru lângă blocul în rând cu DALLAS lin spre parc….e haos cu dubele de marfă, poliția locală de ce doarme pe salarii imrnse, când facem reguli dom PRIMAR???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *