Elicopterul SMURD chemat de urgență la Botoșani. Va prelua un bărbat în stare gravă

Elicopterul SMURD a fost chemat, joi după-amiază, la Botoșani, pentru a prelua un bărbat în stare gravă. Aeronava intervine pentru a prelua bătrânul de 91 de ani, care a suferit arsuri în urma unei explozii, la Roșiori.

Pacientul va fi transportat la o clinică de specialitate din Iași.

Reamintim că un bătrân de 91 de ani a suferit arsuri, iar o bucătărie de vară a fost distrusă aproape în totalitate în urma unei explozii, urmată de incendiu. S-a întâmplat joi, la prânz, în localitatea Roșiori, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze în camera respectivă.

Deflagrația s-a produs în momentul în care bărbatul a vrut să folosească aragazul din bucătăria de vară și a aprins un chibrit. Flăcările au cuprins, aproape instantaneu, mai multe bunuri din interior, dar și tavanul încăperii.
Cu toate că bătrânul a suferit arsuri la picioare și la față, a avut puterea să scoată din interior o butelie care ardea.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au constatat că ardea întreaga construcție și că există pericolul de explozie, în interior fiind încă o butelie. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Bătrânul a fost preluat de o ambulanță aparținând SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com