Contrabandist prins cu țigări într-un chioșc, băgat în arestul IPJ Botoșani

Un bărbat care deținea țigări de contrabandă într-un chioșc din zona Pieței Agroalimentare din municipiul Fălticeni a fost adus în arestul IPJ Botoșani pentru că la Suceava este plin.

Bărbatul a fost prins în flagrant, miercuri, în timp ce deținea într-un chioșc metalic și un spațiu de depozitare aferent acestuia, cantitatea de 12.940 buc. țigarete de proveniență extracomunitară, de diferite mărci, în valoare aproximativă de 9700 lei. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Gheorghe G. a fost condus la sediul Poliției Municipiului Fălticeni în vederea audierii și ulterior s-a decis reținerea sapentru o perioadă de 24 de ore. El a fost introdus în C.R.A.P al I.P.J Botoșani, întrucât în arestul IPJ Suceava nu a mai fost identificat spațiu. Bărbatul este cercetat pentru contrabandă.

One thought on “Contrabandist prins cu țigări într-un chioșc, băgat în arestul IPJ Botoșani

  1. Politia sa mearga sa verifice lucrarile de pe drumul MANOLEASA -RADAUTI sa vada ce lucrari de proasta calitate acolo e marea coruptie in calitatea lucrarilor … asfalt turnat acum 3 ani se macina tot ! DE CE NU SE FAC VERIFICARI DE CALITATE A LUCRARILOR SA SE VADA MILIOANELE DE EURO SIFONATE ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *