Doi șoferi, prinși cu transport ilegal de lemne de polițiștii botoșăneni

Doi șoferi sunt cercetați după ce au fost trași pe dreapta de politiștii botoșăneni. Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe Drumul Național D.N. 29 D, din comuna Ștefănești, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 58 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta avea documentele de transport expirate, motiv pentru care materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 1,5 metri cubi,  a fost supus confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe Drumul Județean D.J. 282, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani,  din municipiul Botoșani, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat și nu deține documente legale de proveniență sau însoțire a materialului lemnos.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iat cantitatea de material lemnos, de 1,30 metri cubi,  a fost supusă confiscării”, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *