FOTO! Medic care activează de un an la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Am găsit colegi tineri, cu experiență. Sunt sigură că lucrurile vor merge spre bine

Spitalul Județean ”Mavromati” continuă să atragă tineri în colectivul de medici. Este și cazul medicului endocrinolog Ilinka Grozavu, care activează de un an la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. A lucrat înainte la Spitalul municipal Dorohoi, însă a venit la Botoșani prin transfer.

Ilinka Grozavu spune că la Spitalul Județean a găsit colegi tineri, cu experiență.

”Lucrez de mai bine de 10 ani în această specialitate, iar de un an la Spitalul Județean. Am găsit aici o echipă închegată, mă refer la colegele mele. Am cu cine discuta cazuri, atât cu echipa medicală din endocrine cât și cu cadre medicale de la celelalte discipline. Am găsit colegi tineri, cu experiență. Colaborarea a fost de la început foarte bună și cu echipa administrativă. Abia sunt cumva la început și sunt sigură că lucrurile vor merge spre bine”, a declarat medicul primar endocrinolog Ilinka Grozavu.

Chiar dacă în ultimii ani Spitalul Județean a angajat mai mulți medici de diferite specializări, unitatea se confruntă, în continuare, cu lipsă de medici. Doina Caba, managerul Spitalului Județean, a declarat că până la sfârșitul anului nu mai pot fi scoase la concurs alte posturi, întrucât ele sunt blocate, decât cele care nu au fost ocupate la concursurile anterioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *