Cum se obține un credit fără dovada de venit

Se întâmplă să apară cheltuieli de urgență. Un ajutor financiar ar putea ajuta în rezolvarea problemei. Și atunci când sunteți limitat în timp, băncile nu sunt cele mai potrivite instituții, care ar oferi soluții întrucât termenul de depunere și analiză a cererii este foarte mare. În plus, clientul este verificat suplimentar în baza de date. Această procedură va lua mult timp.

Să zicem că totul a decurs cu succes. Totuși nu există nici o garanție că împrumutul va fi aprobat. Banca va solicita dovezi suplimentare de venit. Iar creditul poate fi refuzat în lipsa unui venit substanțial și constant.

Organizațiile de microfinanțare vă rezolvă problemele financiare urgente. Organizațiile de creditare nebancară (OCN) oferă banii de care aveți nevoie. De asistența OCN-urilor pot beneficia toți clienții, inclusiv pensionarii, șomerii și studenții.

Organizația de microfinanțare Credit Prime acordă credite fără adeverință de venit – https://creditprime.ro/credit-fara-adeverinta-de-venit. Nu trebuie să pierdeți timp pe întocmirea actelor – este nevoie doar de buletin și cod numeric personal. Clienții vor beneficia de programe de fidelitate.

De ce este nevoie pentru a obține un credit fără adeverință de venit?

Procesul de aplicare la credit este online. Nu este nevoie să vizitați sediul organizației. Trebuie doar să accesați website-ul instituției de creditare nebancară Credit Prime. Este extrem de comod și simplu în comparație cu creditarea bancară.

Cum primești banii (https://creditprime.ro/cum-primesti-banii) pentru nevoi personale:

  • accesează calculatorul de credit pe site-ul Credit Prime;
  • selectează suma de care ai nevoie de la 200 până la 10 mii lei;
  • completează cererea de credit;
  • anexează fotografia cărții de identitate și a codului numeric personal;
  • ia banii transferați pe cardul tău bancar.

Linia de credit VIS se acordă pe 24 luni. Primele 30 zile sunt gratuite – nu se percepe dobânda pentru folosirea banilor. Există posibilitatea rambursării anticipate sau de prolongare a contractului cu plata dobânzilor la credit.

Credit Prime România oferă condiții avantajoase clienților săi. Vârsta de la 22 ani, un venit minim constant începând cu 700 lei, care pote fi sub forma de pensie, bursă, salariu. Nu este nevoie de adeverințe suplimentare de venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *