FOTO! Primarul Cosmin Andrei vrea stadion modern pentru FC Botoșani, însă este dezamăgit de ultimele rezultate. Iată cum va arăta noul stadion!

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat, marți, că se lucrează în ritm alert la documentația care va sta la baza modernizării Stadionului Municipal.

Edilul a afirmat că atenția sa este îndreptată și spre sport, menționând că FC Botoșani, echipa-fanion a județului, merită să joace și să primească oaspeții pe un stadion modern. Cosmin Andrei și-a exprimat totodată și dezamăgirea față de rezultatele obținute de FC Botoșani în ultimele etape.

Suporterii botoșăneni merită să-și vadă echipa jucând pe terenul unuia din cele mai frumoase stadioane din țară iar Botoșani trebuie să se mândrească, pe lângă atât de multe alte obiective frumoase, și cu un stadion realizat la cele mai riguroase standarde europene. Am realizat pași importanți în această direcție! Ne apropiem de finalizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI), care va sta la baza modernizării acestui obiectiv. Avem toată determinarea să ne bucurăm de un stadion nou la Botoșani pentru FC Botoșani. Ca autoritate locală, ne canalizăm eforturile pentru a susține sportul și pentru a asigura și infrastructura necesară. Am alocat sume de la bugetul local pentru finanțarea echipei și lucrăm la documentația pentru stadion. Dar mă îngrijorează în același timp parcursul echipei care dezamăgește în acest moment susținătorii prin lipsa rezultatelor. Cred că este nedrept pentru noi toți, botoșănenii, să nu avem parte de rezultatele pe care le așteptăm de la această echipă care de șapte etape nu a avut nicio victorie”, a declarat Cosmi Andrei.

One thought on “FOTO! Primarul Cosmin Andrei vrea stadion modern pentru FC Botoșani, însă este dezamăgit de ultimele rezultate. Iată cum va arăta noul stadion!

  1. Cei din marginea orasului nu au canalizare cu toate ca UE ne a dat 300 mil euro pt canalizare si primarul vrea stadion modern ? Si cei din marginea orasului platesc impozite la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *