Moment haios la meciul dintre Fc Botoșani și U Cluj. Neagoe i-a oferit arbitrului de rezervă ochelarii lui. Ce a urmat

Moment haios în repriza a doua a partidei din Botoșani, cu Eugen Neagoe, antrenorul ardelenilor, în prim-plan.În minutul 65, Neagoe a avut o dispută inedită cu arbitrul de rezervă Andrei Moroiță. Totul a plecat de la faptul că „Geană” voia un fault la Florin Purece, dar arbitrii au dictat repunere de la margine pentru FC Botoșani.

Tehnicianul oltean a simțit momentul nefericit pe care îl traversează gruparea din nordul Moldovei și și-a dorit să profite de acesta și să câștige toate punctele puse în joc. Nici arbitrii nu au scăpat de efervescența antrenorului de 55 de ani.

Nemulțumit că centralul Bogdan Dumitrache a dictat repunere de la margine în loc să acorde un fault în favoarea alb-negrilor, Neagoe i-a oferit ochelarii celui de al patrulea arbitru, la finalul partidei, de la care aștepta să-l atenționeze pe central cu privire la infracțiunea de joc neobservată, scrie Fanatik.

”Cred că am văzut mai bine decât arbitri. Nu i-am jignit, nu sunt acel tip de antrenor. Eu doar i-am arătat ochelarii. Mi-am pus ochelari când am avut probleme și asta le-am transmis și lor. Îmi pare rău dacă i-am jignit, dar eram supărat. Chiar mi-a spus centralul că poate au greșit și ei”, a explicat Eugen Neagoe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *