O nouă decizie a judecătorilor în cazul bărbatului din Botoșani care și-a tăiat soția cu cuțitul în somn

Foto: observatornews

Magistrații Tribunalului Botoșani au dispus prelungirea mandatului de arestare preventivă emis față de botoșăneanul care, la începutul lunii septembrie, și-a înjunghiat soția care dormea. Pe 10 octombrie, mandatul de arestare emis inițial expira, astfel încât procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au solicitat prelungirea acestei măsuri preventive.

Iulian Bogdan, în vârstă de 55 de ani, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.  El și-a înjunghiat soția de mai multe ori cu cuțitul, ca urmare a faptului că aceasta intenționa să divorțeze. Aceasta s-a pus la somn, însă botoșăneanul a luat cuțitul și a înjunghiat-o.

Solutia pe scurt:

În baza art. 236 Cod procedură penală admite propunerea de prelungire arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani în dosarul nr. 585/P/2022. În baza art. 234 şi urm. Cod procedură penală, prelungeşte durata măsurii arestării preventive a inculpatului Bogdan Iulian, în prezent aflat în stare de reținere în cadrul Arestului IPJ Botoșani, cercetat pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor, prev. și ped. de art. 32 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1, 2 Cod penal cu aplic. art. 199 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 10.10.2022 şi până la data de 08.11.2022 inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru avocatul desemnat din oficiu – Filipescu Valentin – delegaţia nr. 1685/2022, în sumă de 340 lei se va avansa Baroului Botoşani din fondul Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare.

Botoșăneanul care și-a înjunghiat soția care dormea rămâne în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com