FOTO! Cei mai buni elevi din Dorohoi, premiați în cadrul ”Galei performanțelor școlare”

Olimpicii și cei mai buni absolvenți ai examenelor naționale au fost premiați de Primăria Dorohoi. Tinerii de 10 ai orașului au urcat pe scena amplasată în piațeta Grigore Ghica.

Premierea a avut loc cu ocazia marcării celor 615 ani de la prima atestare documentară a municipiului Dorohoi. Peste 80 de tineri au fost premiați în cadrul ”Galei performanțelor școlare”.

Toamna se numără bobocii, spunea o veche zicală. Ei bine, toamna aceasta la Dorohoi s-au numărat elevii ce au dus numele orașului pe cele mai înalte culmi. Plini de emoții și totodată mândri, tinerii de 10 ai orașului au urcat pe scena amplasată în piațeta Grigore Ghica pentru a culege roadele semănate cu trudă. (…) Scena a părut parcă neîncăpătoare în raport cu emoțiile tinerilor și mândria pe care întreaga comunitate dorohoiană o poartă pentru ei, pentru tinerii aceștia frumoși ce și-au promis că vor duce numele orașului mai departe. Așadar vom mai auzi de ei, căci viitorul este al lor și al tuturor tinerilor, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *