Comunicat PSD Botoșani: Vârstnicii din județ felicitați de social-democrați

Sărbătorită la 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice ne invită să promovăm drepturile acestora și să încurajăm participarea lor activă în societate. De ziua lor, membrii PSD Botoșani și-au arătat respectul față de persoanele în vârstă, dăruindu-le flori, diplome de onoare, dar și îmbrățișări sincere.

Fie că i-au vizitat acasă, fie că au organizat întâlniri de socializare cu seniorii județului, social-democrații au reușit pe parcursul zilei de ieri să sublinieze încă o dată obligația pe care fiecare botoșănean o are în a-și exprima recunoștința față de cei care au îndrumat, au inspirat și au făcut sacrificii pentru familiile și comunitățile lor.

O zi specială pentru noi toți, tineri și vârstnici deopotrivă. Această zi este o sărbătoare și totodată o dovadă a prețuirii și a respectului, pe care le datorăm toți persoanelor în vârstă. Trebuie să ne reamintim încă o dată cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb <Cine n-are bătrâni, să-și cumpere!>. Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați și că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare”, a fost mesajul președintelui PSD Botoșani, Doina Federovici

Devenită deja tradiție în familia PSD Botoșani sărbătorirea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice reprezintă prilej de bucurie și de reîntâlnire cu cei care au rolul de a conserva și de a perpetua valorile fundamentale ale unei națiuni, adică cele mai importante repere sociale și morale ale noastre.

La mulți ani și multă sănătate dragi părinți, dragi bunici, dragi doamne și domni!

One thought on “Comunicat PSD Botoșani: Vârstnicii din județ felicitați de social-democrați

  1. Stimati conducători ai PSD Botosani, de ce nu i-ati invitat si pe fostii seniori ai pesedeului care au muncit si v-au promovat în functiile în care sunteti acum ? De ce sunteti asa de răi, în cerul gurii ? Nu ne-am asteptat ! Si mai vreti să fiti votati încă, până în 2028 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *