VIDEO Distracție în curtea unei biserici din județul Botoșani. „Pe treptele din curtea Bisericii tinerii fumau, iar pe masa de la cruce stăteau tolăniți”

S-a lăsat cu distracție în curtea unei biserici din județul Botoșani. Mai mulți tineri au fost filmați în timp ce se distrau la concertele organizate de Primăria Municipiului Dorohoi. Scena a fost amplasată la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada Grigore Ghica.

Tinerii au asistat la concertele de Zilele Municipiului Dorohoi inclusiv din curtea Catedralei din municipiu.

„Cum locul care este un simbol pentru creștinătatea ortodoxă dorohoiană să fie profanat și ponegrit în acest fel? Pe treptele din curtea Bisericii tineri fumau iar pe masa de la crucea din fața Bisericii stăteau tolăniți o gașcă ce își fumau și ei liniștiți țigările ( fapt surprins în altă filmare), tineri care de altfel nu atingeau vârsta majoratului” este mesajul plin de revoltă al lui Cezar Asofronie, cel care a surprins imaginile, nemulțumit de modul de organizare al evenimentului.

One thought on “VIDEO Distracție în curtea unei biserici din județul Botoșani. „Pe treptele din curtea Bisericii tinerii fumau, iar pe masa de la cruce stăteau tolăniți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *