Social-democrații botoșăneni au participat la „Săptămâna Europeană a Sportului”

La nivelul Uniunii Europene anual între 23-30 septembrie se marchează Săptămâna Europeană a Sportului, cu scopul de a conștientiza cetățenii în ceea ce privește importanța unui stil de viață activ.

Social-democrații botoșăneni s-au alăturat devizei europene “BE ACTIVE” și au petrecut împreună câteva ore în Sala Sporturilor din Curtești. Meciurile amicale de volei și de mini-fotbal au fost într-adevăr activități care au adus bună-dispoziție tuturor participanților.

Mulțumim domnului primar Maricel Anton, vicepreședinte PSD Botoșani, pentru că a fost alături de noi la această activitate. De asemenea, mulțumim tuturor colegilor primari și președinți ai organizațiilor PSD din județ pentru activitățile pe care le-au organizat în această săptămână. De la fotbal, handbal, cros, aerobic, bicicletă sau simple plimbări în natură, fiecare persoană implicată a simțit beneficiile pe care le aduce mișcarea fizică“, a declarat secretarul executiv PSD Botoșani, deputatul Alexandra Huțu

Într-o lume tot mai grăbită și plină de provocări generate de diverși factori, trebuie să ne găsim timp și pentru activitățile sportive, care fără dubiu contribuie semnificativ la starea noastră de sănătate.

Indiferent cine suntem și ce facem, practicarea de activități sportive poate avea un impact profund asupra sănătății noastre pe termen lung.

Sursa: comunicat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *