FOTO! Percheziție domiciliară la Botoșani. Trei imobile ale unui botoșănean, răscolite de polițiști

Trei imobile ale unui botoșănean au fost răscolite de polițiști. Joi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni și Secția de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza satului Negreni, comuna Știubieni, la trei imobile ale unui bărbat de 52 de ani,  bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate în scopul cercetărilor un număr de 8 plase monofilament pentru pescuit, 42,50 kg pește din specia caras, 9 kg pește din specia șalău și 6,30 kg raci, întreaga cantitatea de pește/crustacee fiind sustrasă în noaptea de 28-29 septembrie 2022 din iazul Negreni, comuna Știubieni”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În cauză polițiștii au extins cercetările sub aspectul comiterii infracțiuniilor de furt calificat și deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și produselor din pește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *