Măsuri luate la Spitalul Județean Botoșani pentru a face economii la facturi. Manager: Am transmis la toată lumea și mi s-a pus întrebarea dacă ne întoarcem înapoi pe timpul lui Ceaușescu

Conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani ia măsuri la nivelul unității spitalicești pentru a face economii la facturile de electricitate și gaz.

Doina Caba, managerul Spitalului Județean, a declarat că a cerut salariaților să facă economii, asta în condițiile în care factura la gaz a crescut cu 100%, iar la electricitate încă nu se știe care este creșterea.

La electricitate vom ști care e factura pe la mijlocul lunii noiembrie. Noi am avut un mare avantaj pentru că nu a crescut prețul la energie și gaz. Am avut un acord cadru în care furnizorii au fost rugați să respecte prețurile. Dintr-o estimare a mea referitor la luna august, la gaz valoarea va fi peste 100% față de ce am avut. La energie electrică nu avem niciun furnizor. Am început partea de licitație și nu s-a înscris nimeni, am încercat o negociere sau negociere directă cu furnizorii și nu s-a prezentat nimeni, probabil vom intra pe procedura furnizor de ultimă instanță. Vom face și economii. Am transmis la toată lumea și mi s-a pus întrebarea: doamna manager, ne întoarcem înapoi pe timpul lui Ceaușescu. Eu zic că nu, că am trăit în timpul lui Ceaușescu”, a afirmat Doina Caba.

Managerul sitalului spune, însă, că în cazul în care va fi frig în unele saloane, ia în calcul folosirea de calorifere electrice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *