Tânăr de 24 de ani, cercetat de polițiștii de frontieră botoșăneni. Cum s-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de autovehicule, deşi nu deţinea permis de conducere corespunzător, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În ziua de 26 septembrie a.c., în jurul orei 10.15, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității de frontieră Dersca – județul Botoșani, a oprit pentru verificare un ansamblu de autovehicule, condus de un tânăr de 24 de ani.

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de autovehicule, respectiv a depăşit masa maximă admisă pentru categoria de permis de conducere deţinută. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”; arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *