Un bărbat și-a cumpărat un permis de conducere fals cu 2.000 lei. Polițiștii botoșăneni l-au prins

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui cetăţean din Republica Moldova, un permis de conducere care s-a dovedit a fi fals, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.  În data de 27 septembrie 2022, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, un cetăţean din Republica Moldova.

La controlul de frontieră, bărbatul în vârstă de 48 de ani a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, având datele de identificare şi fotografia sa. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la un concetăţean, contra sumei de 2.000 de lei, fiind convins că este un document autentic. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals”, precizează sursa citată.

FOTO Accident spectaculos la Botoșani! O mașină în care se aflau cinci tineri a „zburat” de pe șosea și a „aterizat” într-o curte

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *