Intership la Guvernul României pentru o tânără din Botoșani. „Acolo am avut ocazia să interacționez și să învăț de la cei mai buni”

O tânără din Botoșani, care este studentă în București, la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA, a fost implicată în timpul verii într-un intership la guvernul României. Alexandra Ciotir a ales să-și desfășoare activitatea în cadrul intership-ului la Direcția de Informare și Relații Publice în cadrul ministerului.

,,Acolo am avut ocazia să interacționez și să învăț de la cei mai buni oameni de comunicare din minister. Am fost aproape de ei și am înțeles și văzut cum se desfășoară activitatea de comunicare și relații publice într-o instituție extrem de importantă”.

Alexandra Ciotir ne-a spus cum vede acum acest intership.

,,Simt că timpul petrecut în această instituție m-a ajutat foarte mult și a contribuit enorm asupra prea. M-a făcut să înțeleg mult mai bine ce înseamnă comunicarea într-o instituție precum MAI și cât de importantă este ea pentru o bună funcționare a relației cu cetățenii”.

Intership-ul organizat de către Guvernul României a fost desfășurat în perioada verii și a durat două luni.

Sursa: telebuzz.ro

2 thoughts on “Intership la Guvernul României pentru o tânără din Botoșani. „Acolo am avut ocazia să interacționez și să învăț de la cei mai buni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *