VIDEO A fost finalizată licitația pentru reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani. Surpriză: ce firmă a obținut contractul

A fost finalizată licitația pentru reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani. Comisia a analizat 35 de firme grupate în cinci asocieri. Lucrările au fost câștigate de Asocierea SC D&D CONSTRUCT SRL – SC AEDIFICIUM PROJEKTENTWICKLUNG SRL – CLUJ cu subcontractantii: SC INTELITECH GROUP SRL Botosani, SC MERIDIAN SRL Botosani, SC SIGMA INSTALGAZ SRL Botosani, SC ICE COMPUTERS SRL Botosani, SC DANIGNISIM SRL Suceava.

„Astăzi am finalizat licitația pentru lucrările la Teatrul Mihai Eminescu și avem un câștigător. […] Dacă inițial am avut o valoare estimată de 47.541.000 lei, atribuim astăzi contractul cu o valoare de 42.987.799 lei fără TVA”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Termenul de finalizare a lucrărilor este decembrie 2023. Firma declarată câștigăroare este chiar cea care a reabilitat și sediul PSD.

One thought on “VIDEO A fost finalizată licitația pentru reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani. Surpriză: ce firmă a obținut contractul

  1. da poate ni spuni domn primar cum e următoarea ofertă cea di pi locul secund, cu un milion mai mică decât a lui chelarașu și poati ni zice tanti aniței dila achiziții ci prietenie are ea cu chelarașu senior????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *