Tânărul rănit grav în accidentul de pe DN 24C circula pe contrasens și era să intre într-o mașină de poliție

Tânărul rănit grav în accidentul de duminică seară de pe drumul național DN 24C circula pe contrasens și era să lovească o mașină de poliție, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu. Cel care a sunat la 112 pentru a anunța accidentul a fost unul dintre polițiștii care urmăreau mașina.

„Precizăm faptul că apelul la 112 a fost efectuat de un polițist, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona respectivă și care, anterior producerii accidentului, a observat că autoturismul respectiv se deplasa sinuos, pătrunzând pe contrasens, împrejurare în care a încercat să-l urmărească. Din cauza faptului că autoturismul condus de tânărul, de 25 de ani, avea viteză excesivă, nu s-a reușit interceptarea acestuia, ulterior fiind identificat după impact”, a spus Nenișcu.

Polițiștii precizează că un tânăr, de 25 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 24 C, direcția de deplasare dinspre localitatea Ripiceni înspre localitatea Ștefănești, a intrat în impact cu un copac, de pe marginea părții carosabile, iar în urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul avea halenă alcoolică, dar nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza leziunilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească cu exactitatea împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Accident grav pe DN 24C. Tânăr din Botoșani inconștient după ce a ajuns cu mașina într-un copac. Era urmărit de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *