Iubita polițistului din Botoșani, rănit într-un accident rutier, imploră după ajutor. „Vă rog, sunt disperată!

Georgiana, iubita polițistului de 27 de ani, din județul Botoșani, care a fost rănit într-un accident rutier, face tot posibilul pentru a-l ajuta. Disperată, tânăra imploră după ajutor, în speranța că va găsi donatori pentru Andi Amân, care are mare nevoie de sânge (orice categorie).

„Bună ziua ! Am nevoie de ajutor! Prietenul meu a suferit un accident de mașină. Are nevoie de sânge Vă rog să mă ajutați ! Veniți la centru de donare “Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iași”. Până la 13:30 se poate dona. Specificați pentru cine donați “Aman Teodor Andi” Vă rog, sunt disperată”, este mesajul plin de durere al tinerei.

Andi Amân, din satul Tătărășeni, comuna Havârna, a fost rănit în accidentul care a avut loc la Războieni, în apropiere de Târgu Frumos.  După coliziunea cu un autoturism, autospeciala de poliție a ajuns în șanț.

Potrivit medicilor, şoferul din autospeciala (27 de ani) a suferit contuzii la bazin, este stabil hemodinamic si a fost transporat la UPU “Sfantul Spiridon”. Pasagerul din dreapta  maşinei de poliţie (29 de ani) a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi diverse leziuni, pierzându-şi cunoştiinţa. El a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie. Şoferiţa din celălalt autoturism, în vârsta de 46 de ani, a suferit un atac de panică şi a refuzat să fie transportată la spital.

Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112, a transmis IPJ Iași.Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei.

FOTO Polițist din Botoșani rănit într-un accident rutier. Andi are nevoie urgent de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *