VIDEO! Șeful Serviciului Public Regim Permise Botoșani cere condiții decente pe mașinile ”Școala”: Examinatorul este tot om, polițistul nu este din plastic

Șeful Serviciului Public Regim Permise Botoșani, Marian Ciornea, a cerut instructorilor auto condiții optime pe mașinile ”Școala”.

Acesta a declarat, vineri, în cadrul unei ședințe, că unele mașini care pregătesc viitorii șoferi nu sunt puse la punct, sunt neigienizate, iar din acest motiv este afectat și procesul de examinare.

Examinatorul este tot om, polițistul nu este din plastic; dezaburire, încălzire. Autobuzele nici nu mai spun. Vine iarna. Nu mai spun de mașini necurățate, neigienizate. Dacă nu reușim să funcționăm bine și polițistul se îmbolnăvește iar procesul de examinare este afectat de un caz medical, două sau trei. Este afectat procesul de examinare, cresc timpii de așteptare. Este afectată indirect și activitatea dumneavoastră”, le-a spus Marian Ciornea instructorilor auto prezenți la întâlnire.

One thought on “VIDEO! Șeful Serviciului Public Regim Permise Botoșani cere condiții decente pe mașinile ”Școala”: Examinatorul este tot om, polițistul nu este din plastic

  1. Cei 280 de instructori auto,sa-i invete pe elevi cum sa coboare din masina si sa se asigure,ca au oglinda.NU EU trebuie sa opresc,cand absolventul,habar nu are si mai coboara cu paharul sau telefonul,mai arata si un deget mijlociu daca il atentionez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *