Drama unui fotbalist de la Fc Botoșani! Mama lui a călcat într-un cui și a murit: ”E devastat”

Alin Șeroni (35 de ani), fundașul lui FC Botoșani, trece printr-o perioadă extrem de grea. Mama sa a murit la doar 53 de ani, după ce a călcat într-un cui și a făcut septicemie.

Experimentatul jucător al celor de la FC Botoșani nu a făcut parte din lotul lui Mihai Teja la dezastrul grupării moldovene din ultima etapă, 0-7 cu Sepsi. Unul dintre apropiații săi a dezvăluit că Șeroni nici nu se putea gândi la fotbal, în contextul dramei pe care a trăit-o.

Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente. Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus persoana respectivă, potrivit Prosport.

Sursa: Digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *