Noi detalii despre starea polițistului din Botoșani, rănit într-un accident rutier

Polițistul din județul Botoșani, care a fost rănit în accidentul din județul Iași, este în continuare în stare critică, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Andi Amân, de 27 de ani, din comuna Havârna, a suferit o fractură de bazin în urma accidentului. El este internat la Terapie Intensivă.

„Este conştient şi a primit mult sânge şi produse de sânge – perioada critică nu a trecut încă. Este un moment în care dorim să încurajăm donarea, nu doar pentru el, ci pentru foarte mulţi pacienţi care au nevoie de sânge”, a precizat, pentru Ziarul de Iasi, prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Botoșănenii pot dona sânge pentru Andi, la Centrul de Transfuzie Botoșani. Se poate dona orice grupă, doar precizând numele polițistului. Colegul lui Andi a fost externat din spital. Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112, a transmis IPJ Iași.Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei.

FOTO Polițist din Botoșani rănit într-un accident rutier. Andi are nevoie urgent de sânge

One thought on “Noi detalii despre starea polițistului din Botoșani, rănit într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *