Doliu în administrație. Primar mort la 55 de ani

A murit Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, la vârsta de 55 de ani Acesta a fost primarul cu cea mai îndelungată activitate din Județul Sălaj. A fost cel mai longeviv primar din toată Transilvania.

A fost în activitate încă din 1989

Mircea Pop a fost primarul comunei Cuzăplac de la data de 23 decembrie 1989, timp de nouă mandate. Acesta a fost foarte mult timp membru al Partidului Social Democrat până în 2020, când a decis să intre în Partidul Național Liberal.

„Trecerea în lumea Veșniciei a celui care a fost Mircea Pop, primarul comunei Cuzăplac, ne-a umplut sufletul de tristețe și de regret. Timp de 30 de ani am împărtășit și promovat împreună valorile social-democrate, Mircea Pop fiind, ani în șir, liderul Ligii Aleșilor Locali Social Democrați; un primar destoinic, care a unit și dezvoltat comunitatea locală, un coleg distins și un om apreciat de toți cei care l-au cunoscut. A pus suflet în ceea ce a făcut și, din păcate, viața lui pământească s-a încheiat prea devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”,  a scris pe Facebook PSD Sălaj.

Sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *