Vremea se schimbă radical în perioada următoare! Prognoza meteo pentru luna octombrie

În ciuda temperaturilor extrem de scăzute din ultimele zile, meteorologii spun că vremea începe să se încălzească și că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice în perioada următoare.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26.09.2022 – 03.10.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 03.10.2022 – 10.10.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile extracarpatice.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10.10.2022 – 17.10.2022

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17.10.2022 – 24.10.2022

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile., potrivit antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *