Mobilizare pentru polițistul din Botoșani care are nevoie de sânge. Mesajul urgent al primarului

Mobilizare de urgență în localitatea natală a polițistului botoșănean care a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier în județul Iași. La Havârna, primarul din localitate, Rodica Baltă, îi mobilizează pe locuitorii care vor să ajute la salvarea vieții polițistului Andi Aman, internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.

„Toate persoanele care vor sa doneze sânge pentru Andi Aman sunt așteptate mâine dimineață la 8 la Primarie! Asigurăm transportul! Va mulțumim! Doamne-ajuta!”, este mesajul primarului Rodica Baltă.

Cele două autoturisme, care se îndreptau dinspre Iaşi spre Târgu Frumos, depăşeau în coloană, maşina de poliţie având semnalizarea sonoră pornită. Şoferul autoturismului alb, aflat în faţă, a virat stânga, moment în care s-a produs impactul cu autospeciala de poliţie, care s-a răsturnat de două – trei ori şi s-a oprit în şanţ. Unul dintre poliţiştii aflaţi în maşină a fost proiectat prin parbriz.

Potrivit medicilor, şoferul din autospeciala (27 de ani) a suferit contuzii la bazin, este stabil hemodinamic si a fost transporat la UPU “Sfantul Spiridon”. Pasagerul din dreapta  maşinei de poliţie (29 de ani) a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi diverse leziuni, pierzându-şi cunoştiinţa. El a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie. Şoferiţa din celălalt autoturism, în vârsta de 46 de ani, a suferit un atac de panică şi a refuzat să fie transportată la spital.

Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112, a transmis IPJ Iași.Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei.

Cei care vor să doneze pot merge la Centrul de Transfuzii Botoșani, precizând numele polițiștului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com