Percheziții la domiciliul unui botoșănean, acuzat de hărțuire. I-ar fi transmis mesaje cu conotații sexuale unei femei

Casa unui botoșănean a fost răscolită de polițiști. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Botoșani, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, bărbatul, de 51 de ani, este bănuit de comiterea infracțiunii de hărțuire.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, începând cu luna aprilie 2022, în mod repetat, ar fi contactat telefonic, atât prin intermediul apelurilor cât și a mesajelor scrise, victima, o femeie de 53 de ani,din municipiul Botoșani și i-ar fi transmis mesaje cu conotații sexuale, inducându-i acesteia o stare de temere.

La data de 21 septembrie 2022, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința bărbatului bănuit de comiterea faptei,  din comuna Brăești, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, constând în telefoane mobile și cartele telefonice. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire, urmând ca în funcție de rezultate, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Delia  Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *