Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani anunță peste 190 de locuri de muncă în țări din Uniunea Europeană. Ce se caută!

AJOFM Botosani sediu (2)Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Botoșani anunță 193 de locuri de muncă în țări din Uniunea Europeană.

Norvegia are disponibile 53 de locuri de muncă, din care 40 muncitor in productie (activitati specifice in cadrul unei întreprinderi de acvacultură), cinci sticlari, un farmacist, un tehnician detar, un electrician, un mecanic auto, un stilist autovehicule.

De asemenea, 96 de locuri de mucă sunt disponibile în Belgia, din care 25 sunt pentru muncitori în agricultură (lucratori in activitati din pepiniera: taiere copaci), alte 25 pentru muncitor necalificat in agricultura (lucratorii care recolteaza legume in aer liber: conopida, praz), 25 de locuri pentru muncitor necalificat in agricultura (lucratori care culeg fructe moi// fructe de padure) și 20 locuri pentru muncitor necalificat in agricultura (lucratori care culeg fructe tari: pere, mere).

Danemarca are disponibile cinci locuri de muncă, printre care montator schele, instalator, vopsitor industrial, în timp ce în Polonia sunt vacante 27 de locuri de muncă, în domenii precum, muncitor depozit-operator stivuitor, asistent producție, strungar, sudor, lăcătuș. Locuri de muncă mai sunt în Finalanda-10 posturi și în Malta -2 posturi. Vezi aici cerinte locuri munca eures!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *