Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din județul Botoșani fac angajări!

Patru instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate S II, la Serviciul achiziții publice, proiecte și administrativ. Vezi aici conditiile!

Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer (microbuz școlar). Vezi aici conditiile!

Palatul Copiilor Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar I S – 0,5 normă. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu”, Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: informatician; muncitor/fochist. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *