Mesajul sfâșietor al fiicei botoșăneanului dispărut fără urmă: Suntem disperate pentru că nimeni nu l-a mai văzut de atunci pe nicăieri

Botoșăneanul de 57 de ani, care a dispărut fără urmă, locuia împreună cu familia la Guidonia-Montecelio, lângă Roma, iar pe data de 4 martie 2022 a ieșit din casă și nu a mai revenit.

Cornel Roman locuia cu soția și cu una dintre fiicele sale. Vineri, 4 martie 2022, la primele ore ale dimineții, a plecat de acasă fără să-și anunțe soția și nu s-a mai întors la domiciliu. A luat cu el o geantă cu toate actele și un telefon mobil care este oprit din data de 8 martie.

Fac apel la voi să mă ajutați să-mi caut tatăl. Locuiește în Guidonia Montecelio. Îl cheamă Cornel Roman, are 57 de ani, păr castaniu deschis și ochii verzi. Este român și locuiește cu mama și sora mea mai mică. Suntem disperate pentru că nimeni nu l-a mai văzut de atunci pe nicăieri. Am făcut și o plângere oficială, am sunat la toate spitalele din zonă. Dar nimic”, a spus Alexandra Roman, după dispariția tatălui său.

Miercuri, 21 septembrie 2022, Poliția Botoșani a anunțat dispariția acestuia.

Semnalmente: înălțimea 1,75 m greutatea aprox. 75 de kg,  părul blond-șaten.

Semne particulare: -cicatrici pe antebrațe, postoperatorii

Îmbrăcăminte: – nu se cunoaște

Cei care pot da detalii despre el pot suna la 112 ori se pot adresa celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *